Kulturpleje

Med en intensiv pleje i vækstperioden produceres forskellige typer af juletræer med et attraktivt udseende som nøje er tilpasset vore kunders ønsker.

Scan-Trade udfører desuden kulturpleje for mange andre juletræs producenter, foreninger og grossister i hele Nordjylland. Vi tilbyder bl.a. plantning, bredsprøjtning, række- og tågesprøjtning, vækstregulering, formklipning, stabfræsning, udbringning af gødning med Flow Matic eller som stribegødskning samt oparbejdning af juletræer i sæsonen.

Plantning: Vi vælger altid markedets bedste planter og provenienser, for at sikre den bedste kvalitet på det færdige træ. De små træer plantes med omhu og her starter 7-10 års produktion.

Formklipning og vækstregulering: Vækstregulering udfører vi primært med ”Top-Stop” tang og/eller ”Easy Roller” og vækstregulering foregår oftest med en nænsom håndsaks.

Stabfræsning: Stabfræsning foregår primært maskinelt med rækkegående traktor og med 12, 15 eller 18 cm fræserhoved. Mindre opgaver udføres med elsaks.

Knusning: Vi udfører knusninger af mindre træer samt vedligeholdelse af spor i kulturerne.

Oparbejdning: Oparbejdning af juletræer udføres overalt i Nordjylland og foregår med professionelt og med mange års erfaring. Vi tilstræber altid at overholde kundernes ønsker og ofte pressede tidsterminer.

Sprøjtning: Sprøjtning udføres både som bredsprøjtning, rækkesprøjtning eller som tågesprøjtning.

Slåning af ukrudt: Foregår med rækkegående maskiner på arealer hvor ukrudtet dominerer.